HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points – Systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov) je globálne najrozšírenejším systémom zameraným na zaistenie bezpečnosti potravín. Pracovníci v potravinárstve musia dodržiavať bezpečnostné opatrenia, medzi ktoré patrí aj používanie hygienických ochranných odevov. V našej ponuky nájdete gastro oblečenie ako napríklad jednorazové pokrývky hlavy a čepce, ktoré zamedzia prieniku vlasov do výroby či prípravy potravín. Nájdete tu tiež čepce a kuchárske čiapky.
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points – Systém analýzy rizika a stanovenia kritických kontrolných bodov) je globálne najrozšírenejším systémom zameraným na zaistenie bezpečnosti potravín. Pracovníci v potravinárstve musia dodržiavať bezpečnostné opatrenia, medzi ktoré patrí aj používanie hygienických ochranných odevov. V našej ponuky nájdete gastro oblečenie ako napríklad jednorazové pokrývky hlavy a čepce, ktoré zamedzia prieniku vlasov do výroby či prípravy potravín. Nájdete tu tiež čepce a kuchárske čiapky.
Pri používaní produktov z kategórie hygienické potreby je potrebné dodržať zásady bezpečnosti a ochrany. Účinné čistiace prostriedky, predovšetkým profesionálne čistiace prostriedky, môžu vysušovať a dráždiť pokožku rúk. Medzi základné ochranné pomôcky preto patria gumené a latexové jednorazové rukavice, ktoré chránia ruky pred pôsobením chemikálií a dráždivých zložiek v čistiacich prostriedkoch. Rukavice sú v našom e-shope dostupné vo viacerých veľkostiach.